fbpx

Oliemassage

Oliemassage i Kolding

Book en tid

Velkommen til Thai Smile Massage

Velkommen til Thai Smile Massage, vi byder vores kunder, nye som gamle, mere end velkomne hos Thai Smile Massage. Vi har flere års erfaring indenfor Thaimassage, så du kan altid trygt kigge forbi, og vælge en af vores mange behandlinger. Vi har også andre typer af massage bl.a. har vi oliemassage i Kolding. Vi tilbyder derfor mange former for massage udover de to nævnte vi har også, bl.a. den traditionelle thaimassage,  sportsmassage, nakke- og skuldermassage, rygmassage, ansigtsmassage, og fodmassage. Derudover også bodyscrub, helkropsmassage og vores parmassage.

Hvem er jeg?

Mit navn er Meuw, og jeg ejer massage klinikken.
Jeg er selv om klinikken, men får selvfølgelig hjælp af mine deltidsansatte, når jeg har for mange kunder på en dag. De er selvfølgelig alle lært op af mig, og er udlærte massører fra Thailand, så du er altid sikret den gode behandling, som der forventedes fra klinikken.
Hos Thai Smile Massage får du seriøs dybdegående massage, som hjælper mod mange forskellige slags smerter og problemer i hele kroppen

Thai Olie Massage

Vi giver en oliemassage i Kolding, hvor massagen er en beroligende helkropsmassage. Behandlingen bliver udført med hænder og albuer. I massagen anvendes der massageolie, som løfter selve oplevelsen.

Efter dine ønsker, kan massagen udføres fra let til kraftig og der kan sættes fokus på specifikke områder, hvis der ønsker det.

Vores oliemassage i Kolding er egnet til behandling af anspændelser og stivhed i skuldre og nakke, som ofte opstår ved ensformigt arbejde, stillesiddende arbejde, stress og spekulationer, der ofte medfører hovedpine. Alt efter hvor du har ondt eller har problemer kan vi målrette behandlingen, fra top til tå.

Behandlingen hjælper mod muskelinfiltrationer, spændinger og forstrækninger, stimulerer nervebanerne og giver bedre blodcirkulation. Dette iværksætter, at kroppen nemmere udskiller affaldsstoffer, som ofte er kilden til smerter eller ubehag. Vores oliemassage i Kolding er en tryg og afslappende oplevelse.

Book en tid

Oliemassagens gavnlige egenskaber

Der findes i dag mange forskellige typer oliemassage, som alle har deres fordele og ulemper – og gavnlige egenskaber. Nogle af disse egenskaber er:

  • Afhjælpende virkning på tør hud
  • Antibakterielle egenskaber
  • Bidragende effekt på hudens farve og vitalitet
  • Forebyggende og afhjælpende effekt på uren hud
  • Bidragende effekt på blodcirkulation i huden

Udover oliemassage anvender vores professionelle massører desuden planteekstrakter og specielle gels til massage.

FØRSTE GANG I FÅR MASSAGE HOS OS

 Vi kan hjælpe med problemer, såsom muskelspændinger, ondt i nakke, hovedpine, og iskias nerve som er en overbelastning af muskler. Hos Thai Smile Massage, har vi fokus på velvære, det enkelte menneske og sørger for, man føler sig hjemme i vores smukke afstressende omgivelser med stille thaimusik og duften af Thailand.

Vi har kun udlærte massører, og vi har mange kunder som er glade for at komme hos os, det er netop derfor, at vi har det enkelte menneske i fokus. I skal være klar over, at I kan blive lidt ømme efter jeres første behandling, derfor anbefaler vi, at I giver den et par gange for at få mest ud af massagen. Hvis der føles ubehageligt efter første behandling, så husk at drikke masser af vand, hvil din krop, evt. tag lidt smertestillende. Vi giver hele kroppen dybdegående massage, og det kan være hårdt for din krop. Især hvis man har gået med spændinger i en længere periode.

Så hvis I har skader eller noget andet, så sig det endelig til os inden vi går i gang med behandlingen.

Mange har muskelspændinger i nakke og skuldre, andre har problemer med ryggen, lænden, og det giver dem migræne, spændingshovedpine.Vi har klienter med alle mulige former for smerter. Hos os kan du blive løsnet op i alle disse ting, så du kan komme videre med din hverdag.

Vi har meget fokus på sundhed, så derfor er der høj personlig service, nyt sengetøj hver gang, nye lagner, og diverse. Vi har god tid til hver enkelt kunde, og derfor har vi også en masse glade kunder som kommer igen.

Vi tager 400,- kroner for en time, mens en halv time koster 250,- kroner.

Corona

Thai Smile Massage passer ekstra godt på dig og os selv i disse COVID-19 tider. Derfor har vi nogle enkelte regler for jeres og vores skyld.

Vores massører:

  1. Vasker/ afspritter hænder før hver behandling
  2. Bruger mundbind
  3. Der holdes så stor afstand som muligt mellem massørens og kundens ansigt under behandlingen

Kunden ved ankomst:

  1. Får afsprittet sine hænder
  2. Ingen med feber tillades adgang til vores massagerum.

Vi har flettet en længere pause ind mellem hver kunde, hvor èngangslagen og pudebetræk skiftes, madrassen afsprittes osv.