fbpx
+45 50 31 28 11

Om os

Vi hos Thai smile Massage byder alle vores kunder, nye som gamle, velkomne i vores nyrenoverede lokaler, som er placeret i centrum af Kolding. Thai Smile Massage har mange års erfaring indenfor Thailandsk massage, så du kan trygt lægge vejen forbi, og vælge én af de mange behandlinger vi tilbyder dig. 

Thai Smile Massage tilbyder mange former for massage bl.a den traditionelle Thai massage, dybdegående thai olie massage, sportsmassage,  nakke- og skuldermassage, rygmassage, ansigtsmassage og fodmassage. Derudover også både body scrub inklusiv brusebad og helkropsmassage og vores parmassage.


Book nu

Vores fantastiske hold

Hos os er den virksomme kunstart, thaimassage, sat i fokus. Vi lever og ånder, for hvad vi laver, da det hjælper så mange personer hver dag med alt fra smerte til ekstra velvære i hverdagen. Herunder kan du se, hvem du kommer til at møde, hvis du booker thaimassage hos os.

Meuw

Massør og ejer

Udover jeg ejer Thai Smile Massage er jeg også den primære massør. Hvis du ringer, er det mig som tager telefonen. Uanset hvad er jeg altid i klinikken, så du altid får den samme gode massage. Derudover jeg uddannet i netop Thailand.

Meuw

Massør og ejer

Jeg får naturligvis hjælp fra andre massører, hvis jeg eksempel har en parmassage eller to kunder på én gang. De er selvfølgelig blevet oplært af mig, så de sikrer den samme gode behandling, du er vant til herfra klinikken.

I vores smukke lokaler findes der rolige oaser, hvor man efter massagen kan slappe af og nyde vand, kaffe, frugt og chokolade, hvilket naturligvis er inkluderet i prisen.
Thai Smile Massage har derudover fem- og titurskort, hvor du også får rabat. Yderligere er det en god måde at glæde én, du holder af med en af vores afslappende behandlinger. Derfor har vi også mulighed for at købe gavekort. Ring til os eller kom ned i klinikken, hvis du gerne vil købe et gave- eller rabatkort.