fbpx

Privatlivspolitik

Her kan du finde information om, hvilke personoplysninger Thai Smile Massage indsamler om dig, hvorfor vi indsamler oplysningerne og hvor oplysningerne opbevares. Du kan også finde kontaktinfo, samt info om dine rettigheder.
Dataportabilitet
Du har ret til at få de personoplysninger du har afgivet til os udleveret i et elektronisk format. Kontakt info@thaismilemassage.dk hvis du ønsker det.

Urigtige oplysninger

Konstateres der fejl i oplysningerne har du ret til at få dem rettet.

Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Når du besøger vores Hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på hjemmesiden og forbedre denne.

Hjemmesiden anvender alene så få cookies som muligt. Vi anvender alene cookies, som optimerer brugeroplevelsen og brugen af Hjemmesiden. Vi anvender ikke cookies, som på nogen måde indsamler eller distribuerer personoplysninger.

Opbevaring af data hos Thai Smile Massage

Når kunden booker til til en massage indsamler og opbevarer vi nedenstående data, for at holde styre på hvem der kommer. Disse data kan altid slettes, hvis dette ønskes. Send blot en mail til info@thaismilemassage.dk

E-mail
 Navn
 Telefon

Hvor opbevares data, og hvem har adgang til dem?

Dataen opbevares hos Thai Smile Massages web-hotel 

Ønsker du at dine data skal slettes?

Thai Smile Massage beholder kundens basale kontaktinformationer efter 3 måneder fra booket tid.

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til skriftligt at anmode os om oplysninger om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@thaismilemassage.dk sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person.

GDPR kontakt personers oplysninger

Meuw
Haderslevvej 20 – 6000 Kolding
E-mail: info@thaismilemassage.dk
Telefon. 50 31 28 11

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.