fbpx

Bodyscrub

Bodyscrub i Kolding

Book en tid

Velkommen 

Velkommen til massage salonen Thai Smile Massage, hvor vi giver nye og gamle kunder den ultimative oplevelse. Thaimassage er noget vi har mange års erfaring med, så du kan føle dig i trygge hænder. Vi tilbyder forskellige varianter bl.a. bodyscrub i Kolding. Vi har også en masse andre former for behandlinger: traditionel Thai massage, dybdegående thaiolie massage, sportsmassage, nakke- og skuldermassage. Udover dette, har vi også rygmasse, ansigtmassage, fodmassage, helkropsmassage og parmassage.

Om mig

Navnet er Meuw, og jeg er ejer af massage salonen Thai Smile Massage. Jeg arbejder for det meste selv i klinikken, men har deltidsansatte, der står til rådighed hvis der bliver for travlt. Alle mine deltidsansatte er udlærte massører, der kommer fra Thailand. Jeg har selv lært dem op. Du er derfor i sikre hænder. Ved Thai Smile Massage får du en dybdegående massage, som kan hjælpe med at lindre smerterne i kroppen.

Når du skal have massage

Thai Smile Massage hjælper dine muskelspændinger, nakkeproblemer, hovedpine og overbelaste muskler. Salonen har meget fokus på, at kunden føler sig hjemme i vores afslappende omgivelser med stille musik og duft fra Thailand. Vi har et godt omdømme, og vores kunder har været meget tilfredse. Tilfredsheden kommer af, at vi yder en god service og har stor fokus på kunden. Første gang du er ind til massage kan man godt blive lidt øm. Der anbefales derfor, at i kommer et par gange igen, så du får det mest mulige ud af massagen. Hvis man føler sig lidt utilpas efter den første behandling, så er det meget normalt. Kroppen skal nemlig vende sig til det, men det er vigtigt at efter første behandling, at få drikket masser af vand og få hvile i kroppen.

Full Body Scrub

Når du besøger Thai Smile Massage er der mange gode valgmuligheder. Vores bodyscrub i Kolding er en af de muligheder, hvor du i klinikken bliver godt forkælet.  Når du har lagt dig til rette på briksen, får du hele kroppen masseret ind i en blødgørende bodyscrub. Der bliver masseret en creme ind i huden, som fjerner de døde hudceller og efterlader huden blød og fugtig. Skrubben har en frisk og dejlig duft. Det foregår i strygende bevægelser, og i kombination med den milde duft.

Book en tid

Corona

I disse COVID-19 tider skal der passes ekstra godt på, og vi har selvfølelig nogle enkelte regler, som skal overholdes.

Massørerne:

  1. Vasker/ spritter hænder af før hver behandling
  2. Bruger mundbind
  3. Der holdes så stor afstand som muligt mellem massørens og kundens ansigt under behandlingen

Kunderne:

  1. Får afsprittet sine hænder
  2. Ingen med feber tillades adgang til vores massagerum.