fbpx

Fodmassage

Fodmassage i Kolding

Book en tid

Velkommen til Thai Smile Massage

Velkommen til Thai Smile Massage, hvor vi giver vores kunder en god oplevelse om de er nye eller gamle.  Vi har en masse varianter af massager som bl.a. vores fodmassage i Kolding.Vi har flere års erfaring indenfor Thaimassage, så du kan trygt slappe og vælge en af vores mange behandlinger.  Thai Smile massage tilbyder mange former for massage, bl.a. traditionel Thai massage, dybdegående thaiolie massage, sportsmassage, nakke- og skuldermassage, rygmassag samt ansigtsmassage. Derudover, er der også bodyscrub, helkropsmassage og vores parmassage. 

Min profil

Mit navn er Meuw, og jeg er ejer af massage klinikken Thai Smile Massage. Jeg arbejder primært selv i klinikken, men får selvfølelig hjælp af mine deltidsansatte, hvis jeg har for mange kunder på en dag. Mine deltidsansatte er alle lært op af mig, og er udlærte massører fra Thailand. Du kan derfor føle dig tryg, da du er derfor i gode hænder.  Hos Thai Smile Massage får en dybdegående massage, der hjælper dig med dine forskellige smerter i kroppen.

Fodmassage

En fodmassage er god til en masse ting bl.a. at nedbringe stress og bekymringer, øge blod cirkulationen i kroppen. Vores fodmassage i Kolding er en af de bedste.  Det kan faktisk være med til at få dit blodtryk til at falde. Dine fødder masseres de specifikke steder, så du får den bedst mulige oplevelse. Kroppens muskler lindres og føddernes smerter forsvinder. Løsne knuder og andre spændinger, der opstår i dine tæer, hæl, ankel og generelt hele foden. Der kan tilføjes andre plejeprodukter til din fodmassage om det er creme eller olie, så du får lækre bløde fødder.  Få en Fodmassage i Kolding, hvor der anvendes forskellige teknikker, som os professionelle massører har styr på. En fodmassage fungerer bedst, når du får slappet helt af i din krop. Vi tilbyder en Fodmassage i Kolding i topkvalitet. 

Book en tid 

Corona

I disse COVID-19 tider skal der passes ekstra godt på, og vi har selvfølelig nogle enkelte regler for, der skal overholdes.

Massørerne:

  1. Vasker/ spritter hænder af før hver behandling
  2. Bruger mundbind
  3. Der holdes så stor afstand som muligt mellem massørens og kundens ansigt under behandlingen

Kunderne:

  1. Får afsprittet sine hænder
  2. Ingen med feber tillades adgang til vores massagerum.