fbpx

Sportsmassage

Sportsmassage i Kolding

Book en tid

Velkommen til Thai Smile Massage

Velkommen til Thai Smile Massage, hvor vi byder på bl.a. en god sportsmassage i Kolding til vores kunder, nye som gamle, der er mere end velkomne hos os. Vi har adskillige års erfaring indenfor Thaimassage, så du kan altid trygt kigge forbi, og vælge en af vores mange behandlinger. Thai Smile Massage tilbyder mange andre former for massage, bl.a. den traditionelle Thai massage, dybdegående thaiolie massage, nakke- og skuldermassage, rygmassage, ansigtsmassage, og fodmassage. Derudover har vi også bodyscrub, helkropsmassage og vores parmassage.

Lidt om mig

Jeg hedder Meuw, og er ejer af massage klinikken.

Jeg er alene i klinikken, men får selvfølgelig hjælp af mine deltidsansatte, når jeg har for mange kunder på en dag. De er selvfølgelig lært op af mig selv, og er alle udlærte massører fra Thailand. Du er derfor altid sikret en god behandling fra klinikken.

Hos Thai Smile Massage får du seriøs dybdegående massage, som hjælper mod diverse slags smerter og problemer i hele kroppen.

Sportsmassage

Sportsmassage har fokus på at skabe et godt flow i dine muskulaturer. Hvis du efter motion, har syre i dine ben. Det kan også være myoser i nakken eller skulderen så kan sportsmassage være en rigtigt god løsning. Du vil opleve en sportsmassage i Kolding, som vil løsne dig godt op, og det vil være yderst effektivt for din krop. Vi arbejder meget med tryk på triggerpunkter. Det er punkter i musklerne, som kan være ekstra ømme, når de er aktive, og som kan være effektive at få behandlet. Vi har haft mange klienter, som har haft; skuldersmerter, frossen skulder, fingre der sover osv. De har alle haft stort gavn af og blive behandlet med tryk på disse punkter.

De typiske klienter, er elitesportsudøvere, men også helt almindelige mennesker, for har problemer med dårlige arbejdsstillinger, stress, eller for meget kontorarbejde. Selvom vi tager godt fat, så er stadig dig, som bestemmer tryk og dybde. Vi tilpasser altid massagen, så du altid for det bedste ud af massagen.

Fordelene ved sportsmassage:

  •  Massagen hjælper blodkar og lymfesystem med et bedre flow.
  • General stivhed i muskulatur og led. Når vævet bliver smidiggjort og musklerne mere afslappede, så forsvinder stramheden også.
  • Hypertonus, det er når dine muskler er overspændte. Udover at strække og opvarme væv, så udløser sportsmassagen beroligende hormoner.
  • Ømme muskler og smerter. Overbelastning, spændt muskulatur, myoser gør alt sammen ondt- sportsmassagen sørger for, at du slipper af med dette.

Book en tid til sportsmassage

FØRSTE GANG I FÅR MASSAGE HOS OS

Vi kan hjælpe med problemer, såsom muskelspændinger, ondt i nakken, hovedpine, og iskias nerve som er en overbelastning af muskler. Hos Thai Smile Massage, har vi fokus på velvære, det enkelte menneske og sørger for, man føler sig hjemme i vores smukke afstressende omgivelser med stille thaimusik og duften af Thailand.

Vi har kun udlærte massører, og vi har mange kunder som er glade for at komme hos os, det er netop derfor, at vi har det enkelte menneske i fokus. I skal være klar over, at I kan blive lidt ømme efter jeres første behandling, derfor anbefaler vi, at I giver den et par gange for at få mest ud af massagen. Hvis der føles ubehageligt efter første behandling hos os, så husk at drikke masser af vand og få hvilet din krop, evt. tag lidt smertestillende. Vi giver hele kroppen dybdegående massage, og det kan være hårdt for din krop. Især hvis man har gået med spændinger i en længere periode.

Så hvis I har skader eller noget andet, så sig det endelig til os inden vi går i gang med behandlingen.

Mange har muskelspændinger i nakke og skuldre, andre har problemer med ryggen, lænden, og det giver dem migræne, spændingshovedpine. Vi har klienter med alle mulige former for smerter. Hos os kan du blive løsnet op i alle disse områder, så du kan komme videre med din hverdag.

Vi har meget fokus på sundhed, så derfor er der høj personlig service, hver gang  er der nyt sengetøj, nye lagner, og diverse. Vi har god tid til hver enkelt kunde, og derfor har vi også en masse glade kunder som kommer igen.

Vi tager 450,- kroner for en time, mens en halv time koster 300,- kroner.

Corona

Thai Smile Massage passer ekstra godt på dig og os selv. Derfor har vi nogle enkelte regler for jeres og vores skyld.

Vores massører:

  1. Vasker/ spritter hænder af før hver behandling
  2. Bruger mundbind
  3. Der holdes så stor afstand som muligt mellem massørens og kundens ansigt under behandlingen

Kunden ved ankomst:

  1. Får sprittet sine hænder
  2. Ingen med feber tillades adgang til vores massagerum. 

Vi har flettet en længere pause ind mellem hver kunde, hvor éngangslagen og pudebetræk skiftes, madrassen afsprittes osv.