fbpx

Info

par massage hos thai smile massage kolding
 

Vi får løbende spørgsmål.

Derfor har vi valgt at samle dem her, så det er endnu nemmere for dig at glæde dig til vores besøg. Husk, du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

 

 
 

Ofte stillede spørgsmål og information

Hvad er jeres åbningstider?
Tirsdag til fredag
kl. 9.00 – 18.00
Lørdag
kl. 9.00 – 16.00
Søndag
kl. 9.00 – 16.00

Tilbyder i intim massage?
Nej. Vi er en professionelt massageklinik, hvor alle vores massører er uddannet i thaimassage fra netop Thailand.

Skal jeg have eget håndklæde med?
Nej. Vi sørger for rene og lækre håndklæder til dig. Dog husk at tage et bad inden, du ankommer. Både fordi det er rart for os, men også rarere for dig. Eventuelt kan du tage et bad hos os.

Skal jeg drikke vand inden?
Ja. Det kan være en rigtig god idé. Du får også lidt sødt og noget vand af os efter behandlingen, hvilket også er en god idé. Efter en massage kan din krop nemlig udskille giftstoffer.

Hvilken behandling er bedst for mig?
Det afhænger meget af din situation. Generelt kan man sige, at den klassiske thaimassage hjælper på mange former for smerte. Dog kan det være, man skal fokusere mere på nakke og skuldre, selvom det hele jo netop hænger sammen. Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til behandlingsform.

Jeg har en skade. Kan jeg stadigvæk få massage?
Ja. Vores massører tilpasser naturligvis massagen efter dine behov, hvorfor du bare skal tage en snak med os. Sammen finder vi ud af det, og hjælper dig med din skade eller smerter.