fbpx
+45 50 31 28 11

 

INFO

Læs om vores behandlinger

FØRSTE GANG 

Vi kan hjælpe med problemer, såsom muskelspændinger, ondt i nakken, hovedpine, og iskias nerve som er en overbelastning af muskler. Hos Thai Smile Massage, har vi fokus på velvære, det enkelte menneske og sørger for, man føler sig hjemme i vores smukke afstressende omgivelser med stille thaimusik og duften af Thailand.

Vi har kun udlærte massører, og de fleste af vores kunder, er glade for at komme hos os, det er netop begrund af, at vi har det enkelte menneske i fokus. I skal være klar over, at I kan blive lidt ømme efter jeres første behandling, derfor anbefaler vi, at I giver den et par gange for at få mest ud af massagen. Hvis der føles ubehageligt efter første behandling hos os, så husk at få drukket masser af vand og at hvile din krop. Vi giver hele kroppen dybdegående massage, og det kan være lidt hårdt for din krop i starten. Især hvis man har gået med spændinger i en længere periode.

Så hvis I har skader eller andet, så sig det endelig til os, inden vi går i gang med behandlingen.

 

Thai Smile Massage Kolding
Thai Smile Massage Kolding

Mange har muskelspændinger i nakke og skuldre, andre har problemer med ryggen, lænden, og det giver dem migræne, spændingshovedpine. Vi har klienter med alle mulige former for smerter. Hos os kan du blive løsnet op, så du kan komme videre med din hverdag.

Vi har meget fokus på sundhed, så derfor er der høj personlig service, hver gang vil der være nyt sengetøj, nye lagner, og diverse. Vi har god tid til hver enkelt kunde, og derfor har vi også en masse glade kunder som kommer igen.