fbpx

Parmassage

Parmassage i Kolding

Book en tid

Thai Smile Massage

Thai Smile Massage, byder vores kunder, nye og gamle, mere end velkommen. vi giver en god parmassage i Kolding. Vi har adskillige års erfaring indenfor thaimassage, så du kan altid trygt lægge vejen forbi, og vælge en af vores mange behandlinger. Thai Smile Massage tilbyder mange former for massage, bl.a. den traditionelle thaimassage, dybdegående thaiolie massage, sportsmassage, nakke- og skuldermassage, rygmassage, ansigtsmassage, og fodmassage. Derudover har vi bodyscrub og helkropsmassage. 

Hvem er jeg?

Mit navn er Meuw, og jeg er ejer af massage klinikken.

Jeg er alene om klinikken, men får selvfølgelig hjælp af mine deltidsansatte, hvis jeg har for mange kunder på en dag. Mine behandlere er selvfølgelig lært op af mig, og ud over det, så er de også udlærte massører fra Thailand.  Du er altid sikret den gode behandling, som du er vant til fra klinikken.

Hos Thai Smile Massage får du seriøs dybdegående massage, som hjælper mod diverse slags smerter og problemer i hele kroppen.

Parmassage

Thai Smile Massage tilbyder en god parmassage i Kolding. Parmassage er en super skøn måde at tilbringe tiden, med en som man holder af. Det er en dejlig fælles oplevelse.
Det kan være din mand/kone, din kæreste, ven/veninde, eller et familie medlem som du har kært. Parmassage i Kolding foregår i samme rum, ligesom navnet antager. I får hver jeres brinks ved siden af hinanden, hvor I så bliver behandlet, hver for sig. Der kan være mange grunde til at man prøver parmassage, det kan være fødselsdag, årsdag, eller har du bare lyst til at dele en oplevelse, med en du holder af.

Vores parmassage i Kolding har meget fokus på forkælelse og afslapning, hvor vores hovedmål er, at I får jer en god oplevelse. Det foregår i et dobbeltrum, hvor I kan følge med i, hvordan I hver især oplever behandlingen. Men for det meste overgiver man sig til massøren, og glemmer næsten at den anden er ved siden af en. Massagen afstemmes efter behov, og der er levende lys og beroligende musik, for at give jer en afslappende oplevelse. Vi anbefaler helt klart vores Parmassage i Kolding og håber du vil kigge forbi. 

Fordelene ved parmassage:

  • Parmassage er en fælles oplevelse
  • Til den travle familie, som mangler overskud i hverdagen.
  • Samværet kan hjælpe dig med og slappe af.
  • Ømme muskler og smerter. Overbelastning, spændt muskulatur, myoser gør alt sammen ondt – Vi sørger for, at du slipper af med dette.

Book en tid

FØRSTE GANG 

Vi kan hjælpe med problemer, såsom muskelspændinger, ondt i nakken, hovedpine, og iskias nerve som er en overbelastning af muskler. Hos Thai Smile Massage, har vi fokus på velvære, det enkelte menneske og sørger for, man føler sig hjemme i vores smukke afstressende omgivelser med stille thaimusik og duften af Thailand.

Vi har kun udlærte massører, og de fleste af vores kunder, er glade for at komme hos os, det er netop begrund af, at vi har det enkelte menneske i fokus. I skal være klar over, at I kan blive lidt ømme efter jeres første behandling, derfor anbefaler vi, at I giver den et par gange for at få mest ud af massagen. Hvis der føles ubehageligt efter første behandling hos os, så husk at få drukket masser af vand og at hvile din krop. Vi giver hele kroppen dybdegående massage, og det kan være lidt hårdt for din krop i starten. Især hvis man har gået med spændinger i en længere periode.

Så hvis I har skader eller andet, så sig det endelig til os, inden vi går i gang med behandlingen.

Mange har muskelspændinger i nakke og skuldre, andre har problemer med ryggen, lænden, og det giver dem migræne, spændingshovedpine. Vi har klienter med alle mulige former for smerter. Hos os kan du blive løsnet op, så du kan komme videre med din hverdag.

Vi har meget fokus på sundhed, så derfor er der høj personlig service, hver gang vil der være nyt sengetøj, nye lagner, og diverse. Vi har god tid til hver enkelt kunde, og derfor har vi også en masse glade kunder som kommer igen.

 Vi tager 850,- kronerfor en parmassage pr. time.

Corona

Thai Smile Massage, der passer vi ekstra godt på dig og os selv. Vi har vi nogle enkelte regler for jeres og vores skyld.

Vores massører:

  1. Vasker/ afspritter hænder før hver behandling
  2. Bruger mundbind
  3. Der holdes så stor afstand som muligt mellem massørens og kundens ansigt under behandlingen

Kunden ved ankomst:

  1. Får afsprittet sine hænder
  2.  Ingen med feber tillades adgang til vores massagerum.   

Vi har flettet en længere pause ind mellem hver kunde, hvor éngangslagen og pudebetræk skiftes, madrassen afsprittes osv