fbpx

Thaimassage

Thaimassage i Kolding

Book en tid

Velkommen til Thai Smile Massage

Velkommen til Thai Smile Massage. Vi byder vores kunder, nye som gamle, velkomne hos Thai Smile Massage. Vi har mange års erfaring indenfor thaimassage, så du kan altid trygt lægge vejen forbi, og vælge en af vores mange behandlinger, som vi tilbyder. Vores thaimassage i Kolding tilbyder mange former for massage, bl.a. den traditionelle thai massage, dybdegående thai olie massage, sportsmassage, nakke- og skuldermassage, rygmassage, ansigtmassage og fodmassage. Derudover, har vi også bodyscrub, som er inklusiv brusebad og helkropsmassage samt vores parmassage.

Hvem er jeg?

Mit navn er Meuw, og jeg er ejer af massage klinikken.

Jeg er alene om klinikken, men får selvfølgelig hjælp af mine deltidsansatte, hvis jeg har mange kunder på en dag. De er selvfølgelig lært op af mig, og er også udlærte massører i Thailand, så du vil altid være sikret en god behandling, som du er vant til fra klinikken.

Hos Thai Smile Massage får du en seriøs dybdegående massage, som hjælper mod mange forskellige slags smerter og problemer i hele kroppen.

Thaimassage

Thaimassage er kendt for at det adskiller sig fra andre massageformer. Det gør den fordi den strækker kroppen og trykker på udvalgte følelsesfulde steder. Thailandske massører finder hurtigt din krops grænser, og kan derfor strække samt bøje din krop uden, at det gør ondt. Thaimassagen er en 2000 år gammel tradition, den stammer fra Indisk yoga og Ayurveda samt traditionel kinesisk medicin, disse ting er så blevet tilpasset til det vi kender i dag. Thaimassagen skulle gerne give dig en masse fordele, nogle af dem kunne være:

Fordele:

 • Fleksibilitet i bevægelser
 • Fjernelse af smerter og kramper
 • Forbedring af energiniveau
 • Afhjælper dyb stress
 • Fremme af cirkulation og lymfe
 • Stimulation af organer
 • Fjerner træthed, oppustethed, hovedpine og ledsmerter.

Book en tid

FØRSTE GANG I FÅR MASSAGE HOS OS

Vi kan hjælpe med problemer, såsom muskelspændinger, ondt i nakken, hovedpine, og iskias nerve som er en overbelastning af muskler. Hos Thai Smile Massage, har vi fokus på velvære, det enkelte menneske og sørger for, at man føler sig hjemme i vores smukke afstressende omgivelser med stille thaimusik og duften af Thailand. 

Vi tilbyder en god Thaimassage i Kolding, hvor vi kun har udlærte massører, og vi har mange kunder som er glade for at komme hos os, det er netop fordi, at vi har det enkelte menneske i fokus. I skal være klar over, at I kan blive lidt ømme efter jeres første behandling, derfor anbefaler vi, at I giver den et par gange for at få mest ud af massagen. Hvis der føles ubehageligt efter første behandling hos os, så husk at drikke masser af vand og hvil din krop, evt. tag lidt smertestillende. Vi giver hele kroppen dybdegående massage, og det kan være hårdt for din krop. Især hvis man har gået med spændinger i en længere periode.

Hvis I har skader eller noget helt andet, så sig endelig til inden vi går i gang med behandlingen.

Mange har muskelspændinger i nakke og skuldre. Andre har problemer med ryggen, lænden, og det er med til at give dem migræne, og spændingshovedpine. Vi har klienter med alle mulige former for smerter. Hos os kan du blive løsnet op i alle disse områder, så du kan komme videre med din hverdag.

Vi har meget fokus på sundhed, så derfor er der høj personlig service, hver gang vil der være nyt sengetøj, nye lagner og diverse. Vi har god tid til hver enkelt kunde, og derfor har vi også en masse glade kunder, som kommer igen.

Corona

Hos Thai Smile Massage passer vi ekstra godt på dig og os selv. Derfor har vi nogle enkelte regler for jeres og vores skyld.

Vores massører:

 1. Vasker/ afspritter hænder før hver behandling
 2. Bruger mundbind
 3. Der holdes så stor afstand som muligt mellem massørens og kundens ansigt under behandlingen

Kunden ved ankomst:

 1. Får sprittet sine hænder
 2. Ingen med feber tillades adgang til vores massagerum.

Vi har flettet en længere pause ind mellem hver kunde, hvor éngangslagen og pudebetræk skiftes, madrassen sprittes af os